Guldsmed teddy person
Teddy John Larsson

Guldsmed og designer

Mit navn er Teddy John Larsson og jeg er guldsmed og smykke designer med over 60 års erfaring. Jeg vægter kvalitet og ærlighed utrolig højt i mit arbejde, og stopper ikke før jeg selv er 100% tilfreds.
På mit værksted i Nordsjælland laver jeg håndlavede smykker på bestilling i sølv, guld, hvid guld og platin.

Klassiske og tidsløse designs

Da jeg har rigtig mange år i faget, har jeg også set hvordan design, og smykke industrien har ændret sig løbende. Jeg har set mange designs komme og gå, og som mange andre punkter, så vender vi altid tilbage til det klassiske og tidsløse.
Det er også derfor at jeg laver mange klassiske smykker - så man har et smykke for livet.

Over 60 års erfaring billede af ur

Over 60 års erfaring

jeg har været guldsmed og smykke designer næsten hele mit liv. Jeg startede allerede som 17 årig, og siden har jeg kræset om faget.
Jeg går op i, at de materialer jeg bruger, er af høj kvalitet, og at man derfor kan regne med at have et smykke for livet. Alt bliver lavet i hånden, og der er derfor ikke to smykker der er ens - det kalder jeg et unika smykke.

Vielsesringe

Den dag man viger livet til hinanden, kræver et helt perfekt sæt ringe. Derfor sætter jeg også en dyd i at lave ringene efter jeres tanker og ideer, hvor vi sammen kommer frem til lige det i har drømt om.
Jeg har rigtig mange års erfaring inden for vielsesringe, og i kan derfor stole på, at i er i trygge hænder hos mig.

Om teddy larson vielsesringe

På mit værksted laver jeg håndlavede smykker i sølv, guld, hvid guld og platin af højeste kvalitet.